Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

 

 

Voor elke gelegenheid past een mooi verpakte kadobon en zeker nu de feestdagen voor de deur staan. Ben je nog op zoek naar een pakje voor onder de kerstboom of voor Nieuwjaar ? Dan is dit een gezonde tip ! Geniet tot 1 april 2019 van onze verjaardagsaktie en geniet van 10% korting. 
We verkiezen dat de bon ter plaatse afgehaald wordt. Gelieve, indien mogelijk, voor afhaling een seintje vooraf te geven a.u.b.

Woon je te ver af, dan kun je telefonisch (056 68 99 60) of hieronder via de digitale weg uw bon bestellen. Deze wordt door ons bekeken en nadien wordt het rekeningnummer doorgestuurd waarop je dient te storten. De bon wordt opgestuurd (+ € 2,50) als het bedrag op onze rekening verschijnt. De prijs van de bon kun je zelf bepalen. Deze geschenkbon blijft 1 jaar geldig en kan niet verlengd worden.

AANDACHT !!

Kadobonnen voor Kerst worden best afgehaald vóór 23 december. Van 24 tem 26 december zijn we gesloten. Op maandag 31 december zijn we open tot 17u. Met dank voor uw begrip ! Frans & Marie-Paule

 

 

 

Vanwege

Aan

Geschenkbon