Reserveer telefonisch via

056 68 99 60

E-mail

info@saunadepallieter.be

Openingsuren

Op afspraak

Borrelbad

Ons nieuw hydromassagebad wordt het best gebruikt als aanvangsfase voor de sauna of het stoombad. Nu nog meer jets om nog meer te genieten ! Het opborrelen van het warm water geeft een zeer aangenaam en ontspannend gevoel. Onze installatie voldoet aan de strengste normen qua filtering en is volledig aangepast conform de Vlarem II wetgeving. 

Zwembad

Een verwarmd binnenzwembad staat altijd ter beschikking. Ons zwembad wordt constant gefilterd en voldoet aan de strengste normen conform de Vlarem II wetgeving. De temperatuur bedraagt ongeveer 27 ° C.

Sauna

Sauna is goed voor lichaam en geest. Een wisselwerking tussen een opwarmings- en afkoelingsfase van het lichaam heeft een stimulerende werking op de bloedsomloop en resulteert tot een ontspannend en therapeutisch gevoel. Sauna heeft als effect dat je een betere bloedcirculatie en conditie hebt en een hogere weerstand hebt tegen verkoudheden en andere kwaaltjes en je voelt je helemaal gereinigd. Een saunabezoek is ook weldadig bij reumatische klachten, pijn of bewegingsbeperkingen in de rug en in de gewrichten.

Stoombad

In het stoombad is de temperatuur veel lager dan in de sauna, maar de lucht is veel vochtiger. Het stoombad werkt vooral op de luchtwegen en met een automatische verstuiving van eucalyptus of munt, ontstaat een verlichtende werking op de luchtwegen.